Zo werkt het

Bij Huidprofessionals kunt u als werkgever heel gericht per provincie uw vacature plaatsen. U ontvangt van ons een sjabloon om de vacaturetekst, plus een foto aan te leveren voor gebruik op huidprofessionals.nl. Wij plaatsen uw vacature op de site, in de provincie van uw keuze. U kiest zelf hoe lang u de vacature op de site wilt laten staan, hiervoor zijn verschillende opties. De vacature gaat online na het betalen van de factuur. Deze ontvangt u per mail met een betaallink.

Uiterlijk twee dagen voor het aflopen van de plaatsingsperiode van de vacature ontvangt u een mail waarin we u vragen of u uw vacature wilt verlengen. U heeft dan de mogelijkheid direct te kiezen voor en ontvangt in dat geval weer een factuur met betaallink.

De voordelen

 • Huidprofessionals.nl plaatst uw vacature op ons unieke platform. U bereikt heel gericht Huidprofessionals in de provincie waarin u personeel zoekt.
 • De kosten van een plaatsing bij Huidprofessionals.nl liggen significant lager dan bij niet gerichte vacaturesites.
 • Huidprofessionals.nl maakt reclame voor uw vacature via LinkedIn, Instagram en Facebook. Per maand wordt uw vacature eenmaal extra uitgelicht op onze kanalen.
 • Omdat Huidprofessionals.nl een platformwebsite is komen ook professionals die niet gericht op zoek zijn in aanraking met uw vacature.

De kosten

 • Optie 1: Vacatureplaatsing 1 maand, 1 provincie
  € 299,-
 • Optie 2: Vacatureplaatsing 6 maanden, 1 provincie
  € 799,-
 • Optie 3: Vacatureplaatsing 12 maanden, 1 provincie
  € 1499,-

Vacature plaatsen? Lever de onderstaande informatie aan.

  kies hier uit de drie opties

  Kies hier de provincie(s)

  Upload de vacaturetekst in Word

  Upload het logo van uw organisatie

  Mochten er nog vragen zijn dan nemen we contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bereiken op info@huidprofessionals.nl. Na aanlevering van de informatie ontvangt u van ons een factuur met betaallink. Na betaling wordt de vacature binnen 24 uur geplaatst.

  © Copyright - Huidprofessionals, onderdeel van RetailRecruitment B.V.