OPDRACHTGEVERS, WERVING & SELECTIE

Het is voor u tijdbesparend om het proces van het zoeken naar een geschikte medewerker uit te besteden. Onze aanpak en visie is deskundig en innovatief. De consultants hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste cosmetische, esthetische en cosmedische ontwikkelingen.

HuidProfessionals is de grootste werving & selectie organisatie voor de cosmetische, esthetische en cosmetisch-medische branche. Onze opdrachtgevers kiezen voor ons door onze resultaatgerichtheid, constante kwaliteit van de dienstverlening en de snelle, efficiënte en effectieve werkwijze.

Wij kunnen heel slagvaardig en heel doelmatig werken, omdat wij een uitgebreid bestand van kandidaten hebben opgebouwd. Dit bestand is kwalitatief hoogwaardig; wij hebben alle kandidaten met de grootst mogelijke zorg geselecteerd.

Wij onderscheiden ons door onze directe, persoonlijke benadering, grote inzet en sterke betrokkenheid. Onze werving- & selectiemethodiek is exact afgestemd op uw individuele wensen en specifieke eisen.

Het vinden van een perfecte match ziet er als volgt uit:

1

Samen met u stippelen we het meest geschikte werving- & selectietraject uit;

2

ALS ALLES DUIDELIJK IS, STARTEN WIJ HET WERVING- & SELECTIEPROCES.

3

IEDERE KANDIDAAT DIE WORDT VOORGESTELD HEEFT EEN GRONDIGE INTAKE GEHAD. WIJ HEBBEN HEM OF HAAR PERSOONLIJK GEZIEN EN GESPROKEN.

4

GEZAMENLIJK PLANNEN WIJ HET VERVOLGTRAJECT. WIJ VERZORGEN ALLE COMMUNICATIE TUSSEN DE KANDIDAAT EN DE OPDRACHTGEVER.

5

BIJ EEN SUCCESVOLLE INVULLING VAN DE VACATURE ZAL DE KANDIDAAT EEN ARBEIDSOVEREENKOMST TEKENEN BIJ UW ORGANISATIE.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om u, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting, meer te vertellen over onze organisatie en onze werkwijze.

© Copyright - Huidprofessionals, onderdeel van RetailRecruitment B.V.